2011. augusztus 29., hétfő

Nyitási Akció Fitness - Wellness - Szépségszalon


A Tiszaújváros Transz Kft. egy 30 ezer négyzetméter területű ingatlannal rendelkezik a Miskolc, Repülőtéri u. 4. sz. alatt, a Robert Bosch Power Tool Kft. közvetlen szomszédságában. Az ingatlanon található épületekben lévő iroda- és raktárhelyiségeket jelenleg is ingatlanbérleti jogviszony keretében hasznosítják.

A cég által tervezett inkubátorház kialakítása pályázat keretén belül történt. A kivitelezés már meglévő épületek emeleti irodáinak és az egyik főépület alagsorának átalakításával, korszerűsítésével valósult meg. A kormány vállalkozás fejlesztést ösztönző intézkedései hatására egyre erőteljesebben mutatkozik a kezdő vállalkozások igénye a működésüket támogató szolgáltatások, valamint a megfizethető, jó minőségű bérelhető ingatlanok iránt.

Az inkubátorház létesítésével a beruházónak az a célja, hogy a kezdő vállalkozások számára megkönnyítsék és lerövidítsék a piacra jutás folyamatát, és a kezdeti anyagi jellegű befektetés mértékét lecsökkentsék.

A tervezett beruházás során létrejövő átalakított, korszerűsített ingatlanban az üzemeltető kedvezményes áron kínálta célpiacának az irodai-, fitness-, wellness-, kozmetika-, fodrászat-,masszázs-, üzemi-, valamint raktározási tevékenység folytatására alkalmas helyiségeket.

A kezdő cégek inkubációját elősegítő, a növekedési pályára állításukat biztosító ingyenes szolgáltatáscsomag (üzletviteli és jogi tanácsadás, pályázatkezelésben és a partnerkeresésben történő segítségnyújtás), valamint az ingyenes parkoló és 24 órás őrzés-védés egyedülállóvá teszi az üzemeltető által ajánlott szolgáltatást a jelenlegi kínálatban ismert ajánlatok közül.

Az elmúlt két hónapban bérlőre talált számos felújított iroda helyiség, valamint az impozáns kialakítású egészségmegőrzéssel és szépségápolással foglalkozó részlegeket magába foglaló reprezentatív szépségszalon.

Augusztus 29-én hétfőn megnyitja kapuit Miskolc belvárosától 5 percre a Repülőtéri u. 4. szám alatt a város legmodernebb wellness központja az Oxy Day Spa. Közel 600 m2-en innovatív fitness, wellness, és beauty szolgáltatásokkal várjuk kedves vendégeinket.

Célunk,hogy az Oxy Day Spa modern gépparkkal rendelkező fitness stúdiójával, a hétköznapi és luxus igényeket is kielégítő kozmetika és fodrász szalonjával, lenyűgöző szépségű szauna világával és masszázs szolgáltatásaival Miskolc egyik meghatározó wellness centrumává váljon.

Az augusztus 29-től szeptember 4-ig tartó nyílt napokon nagy kedvezményekkel próbálhatják ki a most nyíló Oxy Day Spa szolgáltatásait:

- wellness és fitness terem használat hétköznap 15 óráig ingyenes, 
15-21 óráig 590 Ft./fő, páros belépő 990 Ft.
- fodrászat, manikűr, pedikűr, masszázs szolgáltatások 50% kedvezmény
- kozmetika 50%-os kedvezmény az alábbi szolgáltatásokra: masszázs, szemöldök és szempilla festés, arcvasalás, tű nélküli mezoterápia, mikrodermabrázió, ultrahangos peeling
elektromos izomstimulátor (XBody) próbaalkalom 3000 Ft./fő/15 perc. 

Az oxy day spa komplex wellness, fitness, masszázs szolgáltatásaival valamint konferencia terem használattal kiegészítve céges rendezvényekhez, tréningekhez, családi eseményekhez és sport napokhoz is kiváló helyszínül szolgál.
Szolgáltatásaink igénybe vételének idejére vendégeinknek ingyenes parkolást biztosítunk.
Érdeklődni, bejelentkezni: fitness-wellness recepció: +36 46/504-769,recepcio@oxydayspa.hu
Céges bérletek, rendezvények esetén: andrea.soltesz@oxydayspa.hu
Webes elérhetőségünk: www.oxydayspa.hu